Kantoren worden slimmer en flexibeler #thuiswerken

Het thema thuiswerken is populair. Lees zojuist in de krant dat nu al 1 miljoen Nederlanders structureel thuis aan het werk zijn. Ook voor mij is het de ultieme uitkomst. Breedband internet, laptop, zakelijke omgeving benaderbaar via slimme cloud-diensten maken het mogelijk om gewoon je werk te doen.

Groot voordeel van thuiswerken:

  • Minder reistijd,
  • efficiënter werken,
  • doelgericht samenwerken,
  • relevanter.


Alinea uit de Telegraaf van vandaag
.

Zo gaan er weken voorbij waarin salesmanager Robin Poppelier zijn kantoortuin in de buurt van Den Bosch niet ziet. En daar is hij heel tevreden mee. Als hij ’s avonds een geniale ingeving krijgt, werkt hij ’s avonds. En als het kan, woont hij vergaderingen met collega’s digitaal bij. Hij koppelt zijn werkplek aan zijn agenda. „Toevallig was ik gisteren op kantoor. Maar ergens per se om negen uur moeten binnenstappen, gaan werken en dan vervolgens om vijf uur weer te vertrekken is echt niet meer van deze tijd.”

En, nog een mooi voordeel. Chronisch patiënten krijgen weer toegang tot de arbeidsmarkt. Misschien maar eens een DGO-Campagne voor maken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s