Projecten

Na 2010

Voor onderstaande projecten ben ik vaak verantwoordelijk geweest voor de strategie, de website, de communicatie en de enthousiaste lancering.

Digitale advertenties voor social media #Promoties

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mijn werk als marketeer bij Altop Groep

Klik op het beeldscherm om de aanbeveling van Altop Groep te lezen

Geschreven op 8 februari 2021:

Als online marketeer, met commerciële en creatieve vaardigheden, was ik samen met Elke Sessink, het kleine reclame bureau, voor de circa 80 collega’s van de groep. Mijn hoofdtaak was altijd om ‘cultuuroverdracht & cross-selling’ te combineren middels mijn eigen visie op het gebied van content marketing en werving van ‘leads en nieuw personeel’.

Door mijn eigen ervaringen als ‘account manager new business’ te combineren met mijn online en creatieve vaardigheden was ik voor mijn collega’s een ideaal klankbord om ‘modern’ te gaan ondernemen.

Collega’s buiten mijn scope, productie en montage, zagen mij meer als de schakel tussen de diverse geledingen in de groep, soort van Happy Manager voor feesten en partijen. Juist daar ben ik misschien wel het meest trots op.

Ik ga mijn Altoppers missen en zal Altop altijd met een hoofdletter A blijven schrijven. 👍

Het feest dat door corona helaas niet door kon gaan. Ik verwacht over vier jaar wel een uitnodiging te mogen ontvangen, ben er dan ook graag bij.