Wie ben ik?

Soms zeggen foto’s en beelden genoeg 👍❤️

Pascal Waanders. Enschede. Geboren in juli 1975. Links creatief, sociaal en een echte levensgenieter. Zoon van Johan & Ria Waanders uit Haaksbergen. Opgegroeid op de markt met de ambachtelijke producten van mijn vader uit de lijstenmakerij. Samenwonend met Carola Jonkers en trots “eigenaar” van twee stiefpubers Owen & Nick 😉

Bourgondisch sportman en chronisch ambitieus.

Van nature werk ik erg veel maar neem ik ook tijd voor mijn diverse hobby’s. In Haaksbergen staat mijn Mini Classic uit 1994, klaar voor de volgende stap in het restauratie proces. Sportief op de weg, op het water en op het gras.

Iedereen heeft wel levensverhaal. Ik dus ook. Deze periode heb ik in 2015 definitief afgesloten, ergens in Frankrijk. Nog steeds erg trots op het eindresultaat. Heb ik alles alleen gedaan? Nee. Zeer zeker niet. Maar dat is ons verhaal.

Werk

Account manager bij PCI IT Solutions
Voor collega’s en relaties van PCI bereikbaar op nummer 06 839 56 831. Via mail naar p.waanders@ictspirit.nl